Wat wij kunnen betekenen voor

Woningbouw

Het binnenklimaat van woningen in Nederland is in 25% van de gevallen niet in orde. Wij willen de woningbouw helpen meer inzicht te krijgen in het binnenklimaat. Dit zorgt voor de bewustwording van gezondheidsrisico’s bij bewoners en verhuurders.

Slim en onafhankelijk

De sensoren van Technosense zijn volledig standalone en dus vrij inzetbaar zonder afhankelijkheid van stroom of internetverbinding van de huurder. Hierdoor zijn er geen complexe situaties bij wisseling van huurder en wisseling of storing van de internetprovider.  De slimme sensor van Technosense gaat efficiënt om met zijn stroombron (2x 3,6v batterij) waardoor deze een levensduur heeft van 12 tot 18 maanden. Batterij vervangen is zo gebeurd en zeer goed mogelijk te combineren met een service bezoek. Door gebruik te maken van het landelijk dekkend LoRa netwerk van KPN kunnen de sensoren overal direct worden ingezet.

In een oogopslag inzicht

Naast de toegankelijkheid die Technosense haar klanten biedt door snel en effectief inzetbare sensoren is ook het dashboard met dezelfde insteek ontwikkeld. Met het Technosense dashboard heeft u direct inzicht over alle te meten woningen, alarmen en verschillende meetwaarde. Gemakkelijk schakelt u van het overzicht van alle objecten naar de detail weergave van een specifiek object.

De voordelen

  • Makkelijke scan en snel een verbeterplan
  • Verbetering van leerprestaties door slimme oplossingen en alarmeringen voor ventilatie in ruimtes
  • Continu zicht op water- en luchtkwaliteit
  • Overzichtelijk dashboard en rapportage
  • Slimme oplossingen voor legionella preventie
  • Integratie mogelijk met gebouwbeheersystemen