Wat wij kunnen betekenen voor

Kantoren/ vastgoedbeheer

Zicht in de ontwikkeling van het binnenklimaat en beheer van uw vastgoed? TechnoSense helpt gebouwbeheerders om inzicht te krijgen in de kwaliteit van lucht en water. Dit doen we door het plaatsen van onze meest innovatieve sensoren.

Als dochteronderneming van Technolab, met meer dan 20 jaar ervaring in water- en luchtonderzoeken, mogen wij ons één van de grootste en meest professionele partijen in de markt noemen. Daar zijn wij uiteraard erg trots op. Het geeft ons de kans om onze ervaring te combineren met onze passie voor schone lucht en veilig water. Daardoor kunnen wij slimme, duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen leveren, die een optimaal binnenklimaat voor elke partij haalbaar maakt.

Altijd inzicht met het Technosense dashboard

Nauwkeurig worden de metingen weergegeven in het volledig naar eigen voorkeur in te richten dashboard. Gemakkelijk inzicht in meerdere objecten, specifieke alarmeringen of detail weergave per tijdsinterval. Vanuit het dashboard kunnen rapporten makkelijk worden beheerd, geautomatiseerd en gedeeld met beheerders of leveranciers. Liever zelf direct met de data aan de slag of integreren in eigen systemen? Met onze public API kan gemakkelijk contact worden gemaakt om de data vanuit onze sensoren op te halen. Hierdoor is het mogelijke om de data te koppelen met het gebouwbeheersysteem. Slim omgaan met uw vastgoed is waar Technosense voor staat.

De voordelen

  • Makkelijke scan en snel een verbeterplan
  • Continu zicht op water en lucht kwaliteit
  • Overzichtelijk dashboard en rapportage
  • Slimme oplossingen voor legionella preventie
  • Slimme oplossingen en alarmeringen voor ventilatie in ruimtes
  • Integratie mogelijk met gebouwbeheersystemen
quickscan aanvragen

“Technosense helpt mij onze gebouwen professioneel te beheren, slimmer te maken en continu de kwaliteit van lucht en water te beheren.”

Joop van der Spek / Technisch manager BOG MVGM