Nu een quickscan voor maar € 990,-

Benieuwd naar de gezondheid van lucht en water op jouw kantoor? Meld je aan voor een quickscan op jouw kantoor en ontvang binnen een maand een adviesrapport.

  Het lucht en water pakket bestaat uit


  • Legionella predictie sensoren koud waterleiding 2x
  • Dataloggers 2x
  • Binnenklimaat sensoren 2x
  • Monster LBK
  • Monster inblaas lucht/toevoer 2x (toevoer ventilator LBK)
  • Watermonsters 2x

  Bij Technosense helpen wij jou graag met een gezonde werkruimte. Wil je een quickscan?

  Gezondheid en productivitieit

  Lucht, water, licht, klimaat en geluid hebben veel invloed op het binnenklimaat en daarmee ook op de gezondheid van mensen. Een belangrijk onderdeel van een gezond binnenklimaat is dan ook controle op kwaliteit en water.

  Een goed binnenklimaat draagt in belangrijke mate bij aan onze gezondheid en productiviteit. Veel onzichtbare factoren – zoals CO2, fijnstof, luchtvochtigheid en temperatuur – kunnen ongemerkt een negatieve invloed hebben op onze gezondheid. Hoofdpijn en een duf gevoel na een dag werken schrijven we bijvoorbeeld niet toe aan het feit dat we in een slecht geventileerde ruimte hebben gezeten.

  Of een kantoor voldoet aan de normen van het een goed binnenklimaat, wordt getoetst aan de hand van vier onderdelen uit het Programma van Eisen Gezonde Kantoren: lucht, licht, klimaat en geluid.
  quickscan aanvragen

  Technosense quickscan

  Technosense biedt een quickscan waarbij tegen een aantrekkelijk tarief een beeld gemaakt kan worden van de staat van het binnenklimaat, voor een periode van een maand gaan wij microbiologische en fysiologische steekproef nemen van het binnenklimaat inclusief sensormatige oplossingen voor een periode van twee weken als kennismaking met Technolab en Technosense. Hierna leveren wij een rapportage en geven advies over de bijzonderheden.